dijous, 7 de maig del 2009

XTEC: Un portal per als docents

La xarxa telemàtica educativa de Catalunya( xtec.cat) és una xarxa on trobar recursos i pàgines per a l’ensenyament de diversos nivells.

Aquesta pàgina és accessible per a tothom, tot i que només s’hi poden inscriure amb un compte de correu mestres i professors titulats.

En aquesta pàgina web hi ha un apartat d’escola oberta on podem trobar diferents experiències d’escoles i altres persones que podem utilitzar com a recurs per a treballar les TIC. Una d’aquests recursos pot ser “vols jugar?”, una eina on trobarem jocs de diferents àrees per a treballar amb els nens/es de segon cicle d’educació infantil.

Està pensada perquè els infants puguin navegar tot sols. Hi poden entrar clicant sobre la construcció de la pàgina principal. D’aquí passaran a una altre pàgina amb blocs de diferent mida i color: el vermell porta a les activitats de P3, el taronja a les activitats de P4 i el groc a les activitats de P5. Pels jocs que contenen diferents activitats per a tots els nivells, s’utilitza el color lila.

Creiem que és un recurs molt interessant i divertit pels infants, ja que és atractius i els ajuda en la construcció i reestructuració lògica dels nous coneixements tot utilitzant les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada