dilluns, 18 de maig del 2009

Recursos educatius: el bloc d'en Chema González

Buscant recursos per internet m’he trobat amb un bloc a la web molt interessant sobre recursos per treballar a l’educació infantil creat per Chema González. Aquest bloc és una pàgina plena d’activitats, informació i enllaços relacionats amb l’educació infantil.
.
Dins aquest bloc trobem una apartat de categories on hi trobem: activitats més generals per infants de 3 a 5 anys, activitats més concretes sobre diferents temes com el cos humà, els números, els colors, la música..., a més de contes, dibuixos animats, poesia...

També hi trobem un apartat d’enllaços dirigit els professors on es poden trobar diferents pàgines relacionades amb l’educació infantil i altres recursos educatius.

Pel que fa a les activitats, i trobem unes relacionades amb el tema del nostre bloc, el cos humà. Són tres activitats dirigides a educació infantil. La primera és sobre la higiene personal, i a través de la historieta d’en Pelayo i la seva amiga, ofereixen diverses activitats de pintar, contar, maneig del ratolí, música...relacionades amb el tema.
La segona ens porta fins la pàgina d’edu365 on podem treballar diferents activitats del cos com canviar la cara a un personatge, una altre dels sentits..
La tercera són activitats sobre el cos que ens permeten aprendre el nostre cos i com és per dins.

En definitiva, crec que és un bloc molt complert i interessant, tant per que els infants puguin descobrir i realitzar diferents activitats amb les quals aprenen mentres juguen, com que el professorat pugui adquirir diferents recursos per a treballar a l’aula d’educació infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada