divendres, 15 de maig del 2009

Endevinalles del cos humà

Navegant per Internet, he trobat una pàgina web personal que s’anomena Pàgina de l’Àngel Daban. Aquest senyor es descriu com a animador per a la mainada i utilitza la seva web per oferir els seus recursos i materials educatius als infants i a tothom que estigui interessat.

Primerament, a la web trobem un inici, amb la seva presentació, discografia, animainació, links i comentaris. Tot seguit, trobem la seva discografia amb els corresponents discos i, després, un apartat de dossiers de diversos temes. Per últim, hi trobem materials, com cançons, contes, endevinalles, dites i embarbussaments.
Si busquem el cos humà a infantil en aquesta pàgina web, trobem que hi ha una gran quantitat d’endevinalles sobre el tema.

Però si volem treballar aquestes endevinalles en una aula d’infantil, caldria el suport de la mestra. Aquesta hauria d’escollir les endevinalles segons l’edat dels infants per després llegir-les en veu alta i que els nens les encertin.

Personalment, trobo que aquest recurs d’endevinalles és molt útil per veure si els infants identifiquen les parts del cos i si coneixen les seves característiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada